Brandisolering af rør og ventilationskanaler

Overvejer du at få lavet brandisolering i din ejendom? Hos ES Isolering ApS tilbyder vi alle former for brandisolering af rør og ventilationskanaler med videre.

Jeg har 15 års erfaring med teknisk isolering for private og erhverv, og jeg kan kunder i blandt andet Taastrup, København og Nordsjælland samt andre steder i landet.

Ekspertise med alle former for brandisolering

Jeg har stor ekspertise med brandisolering såsom brandlukning og gulvlukning. Normalt er der tale om kommunikationskanaler, rør og forskellige former for ventilation, som løber rundt i bygningen. Det kan også være stål og lignende.

En effektiv brandisolering skal hindre eller i al fald forsinke en eventuel brand i at sprede sig gennem huller og revner i vægge og gulve.

Derudover vil isoleringen øge energieffektiviteten og give en bedre lydisolering.

Jeg giver gerne råd og vejledning, ligesom jeg gerne kommer med forskellige løsningsforslag til en effektiv brandlukning i hele eller dele af ejendommen.

Kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om teknisk isolering i en ejendom, og jeg kommer naturligvis ud for at kigge på opgaven. Derpå kan jeg sende et uforpligtende tilbud på brandisolering.

Du kan ringe til mig på telefon 31 68 91 61 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@esisolering.dk.​

Skriv til ES Isolering ApS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt